Video

Corporate video

Download all
https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/CEVORA_HQ_bpf.mp4.mp4 https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/CEVORA_LQ.mp4 https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/CEFORA_HQ_bpf.mp4.mp4 https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/CEFORA_LQ.mp4 https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/NL-corporate_movie___en_subs-Original.mp4 https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/FR-corporate_movie___en_subs-Original.mp4

Download hier de introducerende video over Cevora in zowel hoge als lage resolutie.

Video's editen

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare visuals/video en beelden om te gebruiken bij het editen van beeldmateriaal voor Cevora. De instructies voor het maken van een Cevora-video vind je bij merk.

Logo bug

Het Cevora-logo staat altijd rechts bovenaan en elke video eindigt met hetzelfde eindbeeld. De ‘bug’ (logo rechts bovenaan) is geoptimaliseerd voor HD 1080x1920 in PNG (met transparantie). Importeer dit met alphakanaal in montageprogramma.

Logobug HD1080x1920

Eindbeeld

Download all
https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/Cevora-eindbeeld-Still-jpg.jpg https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/Cevora-eindbeeld-NL-jpg.jpg https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/Cevora-eindbeeld-FR-jpg.jpg https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/OUTRO-Cevora.mp4 https://cevora-brandplatform.fra1.digitaloceanspaces.com/production/assets/OUTRO-Cefora.mp4

Op het einde van een Cevora-video moet je altijd een standaard eindbeeld tonen. Dit is beschikbaar in het Nederlands, Frans en in beide talen.

Cevora eindbeeld Still jpg

Cevora eindbeeld NL jpg

Cevora eindbeeld FR jpg

OUTRO Cevora mp4

OUTRO Cefora mp4