Dit is Cevora

Cevora is één van de grootste opleidingsaanbieders van het land, die diensten levert aan 500.000 bedienden in 60.000 bedrijven van het Paritair Comité 200 (PC 200). In een snel veranderende wereld is de ontwikkeling van vaardigheden essentieel. Niet alleen om als veerkrachtig en gezond bedrijf verder te ontwikkelen, maar ook om het welzijn en de inzetbaarheid van de medewerkers te waarborgen.

Bij de oprichting van Cevora werd opleiding door de partners* centraal gesteld in de sociale dialoog. De bedrijven van PC 200 bundelen hun middelen om alle werknemers toegang te verlenen tot een kwalitatief opleidingsaanbod om zodoende samen te groeien en te leren.

*Cevora is een initiatief van de sociale partners ACLVB-CGSLB, BBTK-SETCa, ACV Puls, CNE, VBO-FEB en de hierbij aangesloten federaties, alsook UNIZO en UCM.

Ons motto: Samen leren en groeien.

Wij geloven dat mensen die opleidingen volgen, daadwerkelijk groeien. Ze presteren beter, ontwikkelen talenten die hen vooruithelpen en halen meer voldoening uit hun werk. Bovendien zijn ze voorbereid op een toekomst – en arbeidsmarkt – die er door de digitalisering radicaal anders zal uitzien. Gevuld met beroepen die nu nog niet bestaan.

Dit brandplatform is ontstaan vanuit de Cevora mindset en filosofie. Cevora staat na dertig jaar sterker dan ooit. En we willen er nog minstens dertig jaar bijdoen. Minstens. Dus daar hoort een sterk merk bij.

Een sterk merk onstaat uit consistentie: in beeld en woord. In witruimte, in een punt of een komma. Of een puntkomma. Het zit 'm in de details.

Dus werk je voor of bij Cevora? Fijn! Dit is jouw opdracht: lees dit grondig door. Geef je volle aandacht aan die details, ze maken ons tot wie we zijn. Neem dit platform ter harte. En draag mee zorg voor ons merk.

Neem een duik, tussen de do's en de don'ts, tussen ons zinderend oranje en ons geruststellend paars, tussen het toegankelijke Roboto-lettertype en het opvallende Quicksand Bold. Laat je inspireren door de vele voorbeelden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar onze marketing-mensen: branding@cevora.be. Zij helpen je graag verder.

Dankjewel!
Team Marketing & Insights